De ideale facturatie tool voor zzp'ers en freelancers

12/2023
Extra ontspannen door te factureren via btaald

In de wereld van freelancers en zzp'ers is tijd kostbaar en geld verdienen een prioriteit. En daar komt btaald om de hoek kijken! Dit eenvoudige, maar krachtige facturatiesysteem is jouw partner in crime als het gaat om simpel en snel geld verdienen.

Een dashboard dat je snapt

Geen gedoe met ingewikkelde toeters en bellen. Met btaald krijg je een dashboard waar je gelijk mee aan de slag kunt als zzp'er. In een paar klikken maak je je facturen aan, houdt je huidige facturen in de gaten, en ziet hoe het staat met de betalingen. Deze online facturatie software in Nederland maakt het leven van de kleine ondernemer een stuk gemakkelijker!

Facturen die zichzelf versturen

Je herkent het vast: elke maand dezelfde facturen die steeds opnieuw handmatig moeten worden gemaakt. Dat is verleden tijd met btaald! Zeg maar dag tegen het gedoe van herhaaldelijk invoeren. Dit eenvoudige facturatie programma voor kleine bedrijven doet het werk voor je, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent.

Lees hieronder verder ↓

Professionele facturen sturen?

Start vandaag nog met tijd besparen. Ervaar zelf het gebruiksgemak van btaald voor 14 dagen gratis, zonder enige verplichtingen.

Gratis beginnen

Snelle centen dankzij Mollie

Wachten op betalingen? Niet met btaald! Koppel 't met Mollie en zie hoe snel die betalingen binnenkomen. Klanten kunnen met verschillende methoden direct betalen, waardoor jij niet zit te wachten op je zuurverdiende geld.

Geen zorgen om vergeten betalingen

Bij btaald begrijpen we dat het bijhouden van betalingstermijnen veel werk kan zijn. Daarom sturen we jou een herinnering wanneer het betaaltermijn verstreken is en de factuur nog niet betaald is. Zo kun jij controleren of de betaling al binnen is en hierop actie ondernemen indien nodig.

Bekijk wie je facturen opent

Stel je voor dat je kunt zien of je klant je factuur heeft bekeken. Met btaald is dat een fluitje van een cent. Handig, toch? Zo weet je precies wie je factuur wel heeft gezien maar alsnog niet betaald.

Alles netjes op orde en een persoonlijke touch

Je klantinformatie en contacten netjes georganiseerd en makkelijk te beheren. En die facturen? Die personaliseer je naar jouw huisstijlen met btaald. Een persoonlijke touch voor een professionele uitstraling. Efficiënt factureren als zzp'er was nog nooit zo eenvoudig!

Met btaald wordt factureren een eitje. Minder gedoe, meer focus op waar jij goed in bent, en bovenal: meer geld verdienen. Wil je zien hoe btaald jouw leven kan veranderen? Probeer btaald nu voor 14 dagen gratis zonder enige verplichtingen.

Probeer btaald 14 dagen gratis.

Start vandaag nog met tijd besparen. Ervaar zelf het gebruiksgemak van btaald voor 14 dagen gratis, zonder enige verplichtingen. Factureren was nog nooit zó simpel.

Nu beginnen